joi, 6 decembrie 2012

Metin2 - Ghid ninja arc(arcas)


STATUS : Metoda ,,traditionala" de construire a arcasului este 2DEX-1VIT.
La ce ajuta DEX?  

La ninja Dex-ul joaca un rol foarte important , scazand dmg-ul primit si marind dmg-ul dat de competente.

`La ce ajuta VIT?'

VIT? Toate clasele au nevoie de VIT , punctele puse pe aceasta marind PV-ul si DEF .
Dupa ce aceste 2 statusuri vor fi maximizate (90) continuam cu punctele pe STR iar apoi pe INT . 
SKILLURI : Primul master la ninja-ul pe arc ar trebui sa fie SAGEATA OTRAVITA , nu da mult dmg dar are o sansa de otravire foarte ridicata ( 46% la M5) iar cu acest skill puteti otravi mai multi mobi/oponenti . Dupa ce ati facut M1 la SAGEATA OTRAVITA , punteti toate punctele pe SAGEATA DE FOC ( skillul cu cel mai mare dmg din toate competentele ) iar asemanator sagetii otravite , puteti rani mai multi mobi/oponenti .
Al 3-lea MASTER ar trebui sa fie FOCUL REPETAT , poate ataca o singura tinta dar are un dmg destul de frumos iar timpul de incarcare relativ mic ( 15 secunde)
Al 4-lea MASTER este decizia dvs:
PLOAIA DE SAGETI : Dmg mic dar foarte bun la lure si in warr-uri deoarece poate lovi mai multi oponenti .
MERS DE FULG : Acest skill , la ninja arcasi nu ofera nici un bonus in plus ( cum face camuflajul la ninja ( bonus ambuscada ) sau la samani ( viteza farmecului) ci doar ofera o viteza destul de mare de deplasare , foarte folositoare atat in luring cat si in war sau dueluri.
[ Ca o paranteza , cu MERSUL DE FULG ridicat la un M decent si un scut imun la necunostiinta putini vor reusi sa te atinga. ]

ARMURI / ACCESORII : Din pacate , skillurile noastre au cea mai lenta incarcare ( 25 25 15 18 31) de aceea avem nevoie de iteme cu VITEZA FARMECULUI de exemplu PAPUCII EXTAZ , COLIERUL DE CUPRU etc. 
Arma?Arma cea mai buna ( de la lv 30+ pana la 45+) este ARCUL CORN .Arcul corn , la ninja este asemanator FMS-ULUI , RIBU-LUI , EVANTAIULUI VANT DE TOAMNA SI A CLOPOTULUI ANTIC , acesta oferind PAGUBA MEDIE si PAGUBA COMPETENTEI.Cand cautati un ARC CORN , uitati'va la PAGUBA COMPETENTEI , care mareste dmg'ul dat de skilluri , PAGUBA MEDIE fiind un lucru minor ( efectele se vor vedea de la -20%)
.Arcul are cel mai mare dmg din tot jocul ( un arc de 30 are un dmg mai mare decat o arma de 45) .

Pentru PvM netransformat recomand pumnale(daca luptati de jos) sau sabie(daca luptati de sus). In cazul in care doriti sa va cresteti fiind transformati arcurile vor fi cele mai recomandate.

NOTA FINALA : Nu subestimati puterea arcasului , un arcas construit corect poate bate playeri cu 4-5 lvl mai mare ca ei , singurul inamic adevarat fiind SURA-UL PE MAGIE dar cu o strategie adecvata si multa rabdare si acestia pot fi invinsi.
Sa nu va fie frica sa va miscati , in dueluri ninja-ul arc nu trebuie sa stea niciodata intr-un singur loc , acesta fiind un mesaj de genul ,,Hai , loveste-ma !" .Primesc multe mesaje dupa dueluri de genul ,, de ce fugi?",,Lasule , fugi , de ce fugi?"
Lumea trebuie sa inteleaga , ninja-ul arc , samanul vindecator si sura-ul black magic au skilluri de departare , nu trebuie sa stea pe loc.
Samanul vindecator si ninja-l au skilluri de viteza , acestea spunand practic .. ,, FUGI !" daca avem skilluri de viteza de ce sa nu fugim ? Sunt doar pentru deplasare sau ce?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu