luni, 19 noiembrie 2012

Ghid saman vindecare(healler)


Cand vine vorba de PvP samanul pe vindecare poate fi considerat un as, descurcandu-se insa mai greu in PvM. Chiar si asa, un astfel de caracter construit cum trebuie poate rezista destul de bine si in PvM, deci aceasta ''slabiciune'' nu se aplica in toate cazurile.
Skilluri
E recomandat ca primul master sa fie un skill de atac, pentru ca samanul sa se poata descurca pentru inceput in PvM. In acest caz, ar trebui sa alegem aruncarea fulgerului fiindca are un atac mare si un timp de reincarcare mic.
Al doilea, va fi cu siguranta vindecarea, aceasta fiind cea mai importanta abilitate a heallerului.
Al treilea M poate fi chemarea fulgerului, acesta fiind o magie ofensiva importanta cu sansa de stun.
Al patrulea skill ales ar trebui sa fie accelerarea. Este foarte subestimat de catre majoritatea jucatorilor, insa este foarte puternic atat in PvP cat si in PvM deoarece mareste atat viteza de miscare cat si viteza de reincarcare a vrajilor.
Ultima abilitate pe care ar trebui sa o alegeti e gheara fulgerului care loveste mai multe tinte, chiar si de la o distanta mare.
Atacul fortat este o vraja inutila. Aceasta nu va fi aleasa niciodata ca master.
Status
2 INT/1 VIT pana ajungem la max INT, dupa care punem doar pe VIT pana il umplem si pe acesta. Dupa ce am facut astfel, ne mai ramane STR si DEX, dintre care alegem DEX si punem toate punctele disponibile pe acesta pana il umplem, iar STR va ramane ultimul.
Strategii de duel
Pentru a gusta din succesul victoriei dupa un duel, trebuie sa aveti si o tactica cat mai inteligenta.
Samanii pe vindecare au skilluri ofensive ce se pot lansa de la departare, ceea ce poate fi considerat un avantaj.
Intr-un duel, un healler trebuie sa se fereasca de atacurile inamicului, aplicand skilluri de atac de la departare. Tot ce trebuie sa faci e sa te rotesti in jurul adversarului, lasandu-i inposibilitatea de a lovi. In acest timp trebuie si sa va folositi si abilitatile, insa va trebui sa faceti asta cat mai rapid si de la o anumita distanta deoarece cand le utilizati caracterul se va opri.
Nu ascultati nici-o data diversi indivizi care zic chestii de genul ''da' de ce fugi in duel?'' fiindca nu exista nici-o regula care sa interzica asta. Fiecare caracter trebuie sa isi foloseasca magiile in cel mai bun mod, iar pentru saman care are raza lunga de atac, aceasta e cea mai buna cale de a invinge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu