duminică, 9 decembrie 2012

10 metode de a face bani(yang) in Metin (2*)

1.Vinderea de conturi
Aceasta metoda poate dura putin mai mult decat altele, insa poti obtine un profit destul de mare din asta. Cel mai recomandat e sa ai un cont de 60 si unul de 30. Cu cel de nivel 30 faci grupa cu cel de nivel 1 si cel de lv 60, dupa care iti cresti contul de lv 1 pana la un anumit nivel, dupa care vinde-l pentru o anumita suma de bani Pentru asta recomand v1, poate fi un loc bun de crescut.
2.Bufferul
Tot ce trebuie sa faci e sa gasesti pe cineva care sa plateasca pentru buff. Ce-i drept, ai nevoie de putin noroc insa daca reusesti sa gasesti un jucator care da bine vei face sume frumoase de yang.
De asemenea, poti ''imprumuta'' bufferul unui prieten de incredere(ar fi totusi recomandat sa iti pui toate itemele pe alt cont atata timp cat dai contul altcuiva) in schimbul unei sume de bani.
3.Deschiderea de pesti/ scoici
Daca te consideri norocos, poti cauta iteme ca scoici sau pesti ieftini, pe care sa le deschizi cu speranta ca vei obtine un item bun din ele. Desi cu aceasta metoda te poti imbogati peste noapte ca la loterie, poti si sa iti pierzi toti banii daca dai de ghinion.
4.Cupoanele cu monede dragon
In cazul in care esti dispus sa cheltui bani reali in joc si ai nevoie de un mod usor de a face bani, atunci aceasta este o metoda excelenta. Tot ce trebuie sa faci e sa cumperi un astfel de item si il vinzi la un pret mare altor jucatori.
5.Profita in cadrul evententelor
De fiecare data cand e organizat un event trebuie neaparat sa participi. Poti face milioane de yang daca stii sa profiti din evente. De exemplu pentru este o ''ploaie de metine'' nu uita sa iti faci un farmer care sa fie pregatit pentru o astfel de provocare. Roata norocului e de asemenea o posibilitate, insa trebuie sa indeplinesti niste conditii(de ex. sa ai biologul 1 terminat) asa ca nu uita sa fii pregatit!
6.Participa la concursuri
Cateodata echipa Metin2 organizeaza concursuri din care poti obtine iteme in joc si chiar monede dragon. Incearca-ti norocul si participa la fiecare. De obicei se face un anunt in cadrul forumului, dar si pe chat-ul de joc.
7.Bonusatul
Cu noul update a cuferelor din joc vine si o noua oportunitate de a face bani.Cand faci nivel 20 pe un cont primesti din cutie niste iteme cu care poti bonusa si schimba bonusurile de pe un obiect cu nivelul de maxim 40. Cu un cont mai mare creste-ti mai multe conturi pana la nivel 20 si incearca-ti norocul bonusand de exemplu fms-uri, riburi sau alte iteme bune cu nivelul maxim de 40 pana obtii bonusurile dorite, dupa care poti vinde itemul respectiv celui ce ofera mai mult.
8.Nu lasa pe nimeni sa te creasca
Incearca sa cresti cat mai mult singur(sau cu ajutorul unui buffer). Omorand monstrii poti obtine iteme puternice sau bonusate bine pe care le poti vinde scump.
9.Rafineaza minereuri
Cumpara minereuri si pietre(+0+1+2) ieftine din magazine si rafineaza-le mai apoi la alchimist, dupa care vinde-le. Norocul e si in acest caz un factor important, asa ca, daca simti ca ai ghinion, nu incerca aceasta metoda.
10.Profita de fiecare ocazie
Se poate sa ai norocul sa intampini situatii in care sa fii platit sa oferi o informatie, sa ti se vanda la un pret mic un item scump sau altele. Nu uita sa profiti de fiecare situatie de acest gen pentru a-ti mari bugetul mereu.

14 comentarii:

  1. salut
    explica-mi si mie metoda 7 (bonusatul)
    poti da add la bogddy_dj_95@yahoo.com sa vorbim mai mult .
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spune-mi ce nu ai inteles mai exact si voi incerca sa iti explic aici.

      Ștergere
  2. explicami metoda 3 trebuie sa folosesc ceva sa le deschid?sa am noroc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut! Bine ai venit pe site!
      Ca sa deschizi scoicile si pestii dai click dreapta pe ele, nu trebuie sa ai nimic in plus ca sa le deschizi. Nu uita ca pentru aceasta metoda ai nevoie de noroc. Daca esti ghinionist poti pierde toti banii.
      Bafta!

      Ștergere
  3. dami te rog add la mess alexlapugean sa te intreb cv .

    RăspundețiȘtergere
  4. Alex, imi pare rau dar nu dau Id-ul nimanui. Poti folosi functia ''Contact'' daca ai vreo itnrebare, sau poti lasa un comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  5. cum cumpar cupoane cu monede de dragon imi explici te rog

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut,
    Pentru a cumpara cupoane dragon, trebuie sa iti incarci contul cu monede dragon(folosind bani reali), dupa care le poti cumpara din item-shop.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte folositoare aceste sfaturi ! O sa incerc pe cea cu mineritul chiar daca uneori este plictisitor . Am jucat o merioada cu M2Bob .. Pe cat de usor era cu el pe atat de usor era sa iei Ban. Nu recomand nimanui sa foloseasca. Mai bine pescuiesti singur , de placere , si sa iti cresti lv-ul lafel .Nu este greu , este cam greu sa faci sume mari de bani fara a investi bani reali in joc Gen sume 200-300kk . Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut,
      Iti respect decizia de a juca corect. Felicitari! Cel mai bine e sa joci din placere. Si sa stii ca nimic nu e imposibil! :)
      Ma bucur ca te-au ajutat sfaturile.

      Ștergere
  8. foarte bune sfaturile felicitari

    RăspundețiȘtergere
  9. foarte bun sfatu cu mineritu bagati carti sa faceti p o sa va ajute mult io din mienrit scot sute de kk orq bune sfaturile felicitari!

    RăspundețiȘtergere